SUPERNATURALfan Fórum

Angyal hozott, démon vigyen... Üdv Odaát!
 
HomePortalGy.I.K.KeresésRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Csatlakozz Te is!

Go down 
SzerzőÜzenet
Fanny Winchester
Mrs Dean Winchester
avatar

Hozzászólások száma : 855
Age : 27
Registration date : 2008. Sep. 19.

TémanyitásTárgy: Csatlakozz Te is!   Kedd Jan. 05, 2010 11:55 pm

Nellas javaslatára nyitottuk meg ezt a topicot, ahova várunk minden Supernatural és Misha Collins (Castiel) rajongót! Wink

Mindenki figyelmébe! Szeretnél tenni valamit a természetért és az állatok védelméért? Szeretnél segíteni szükséget szenvedő embertársaidon és kicsit jobb hellyé tenni ezt a Földet? Szeretnél részese lenni valami nagyszerűnek, együtt dolgozni a szerte a világon élő Supernatural-fanokkal? Itt az alkalom! Misha Collins, mindenki kedvenc angyalkája mozgósította twitteres rajongótáborát, mert úgy gondolja, ennyi ember képes változtatni néhány dolgon. Csatlakozz te is ehhez a csapathoz!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://jensen-online.org
Nellas
Megmentett szerencsés
avatar

Hozzászólások száma : 52
Registration date : 2009. Jan. 13.

TémanyitásTárgy: Re: Csatlakozz Te is!   Szer. Jan. 06, 2010 12:48 am

Kedves kispajtásaim!

Először is, szeretnélek titeket nagy szeretettel üdvözölni itt, az Anonym és FunnyZorro által nekünk csevegés céljára adományozott fórumtopicban (ezer hála és köszönet érte nekik). Másodszor, itt az ideje, hogy azok, akik nem hallottak még Misha Collins kezdeményezéséről, felvilágosuljanak kicsit.

Misha decemberben előállt egy ötlettel, amit sokan eleinte nem is vettek komolyan, ismerve a mi kis mókamester angyalunkat. Azonban 17-én mozgásba lendült a gépezet. A hónap elején @lizajaneok (Lisa Walker) által nyitott oldalra, a MinionStimulus-ra Misha egy „Akciótervet” írt be, megmutatva, hogy ő nagyon is komolyan gondolja azt, hogy összefogva valóban tehetünk valamit a világ sorsáért. Lisát kinevezte Director of Charitable Affairs-nek (azaz a Jótékonysági Ügyek Igazgatójának). Az oldalnak jelenleg több, mint 600 tagja van a világ minden részéről, de ez a szám napról napra növekszik (tekintve Misha twitterének több mint 33ezer fős követőtáborát ez nem is olyan meglepő…).

A MinionStimulus oldalon azóta zajlik az élet. Rengeteg ötlet érkezett az elmúlt napokban, hogy milyen alapítványokat, szervezeteket lehetne támogatni, milyen módon lehetne segíteni. Misha Akcióterve itt olvasható:

There are 6 elements. Here's what i envision:
1. We collectively decide on a few good charitable projects to fund.
2. We participate in collective art projects, which cost little or nothing to produce.
3. We establish a Minion welfare system whereby we identify a few minions in need.
4. Everyone sends a couple of dollars to the treasurer (whoever that ends up being)--just $5 each would amount to $150,000!
5. We distribute our treasury monies to our charitable projects and to the Minions in need.
6. Repeat steps 1-5.
I imagine we can allocate the money like this: 60% charitable projects, 30% to minions in need, 9.5% to art/misc, and .5% to embezzlement/graft.


Azaz:

Hat alapvető dolog van. Íme, mire gondoltam:

1. Együttesen elhatározzuk, hogy mely karitatív projekteket fogunk támogatni.
2. Közösen részt vállalunk olyan művészeti projektekben, amelyek kevés vagy semennyi anyagi ráfordítást sem követelnek.
3. Létrehozunk egy Minion jóléti szervezetet, amellyel támogathatunk néhány szükséget szenvedő miniont.
4. Mindenki küld pár dollárt a kincstárba (akit még ki kell választani) – csak 5 dollár mindegyikőtöktől már 150.000 dollárt jelent!
5. Szétosztjuk a kincstári pénzt a karitatív projekteknek és a minionoknak, akik rászorulnak.
6. Ismételgetjük a lépéseket 1-től 5-ig.

Úgy képzelem, hogy eloszthatnánk így a pénzt: 60% a karitatív projektekre, 30% rászoruló minionoknak, 9,5% művészeti projektekre és 5% megvesztegetésre, sikkasztásra.


Hm, a legutóbbit nem kell komolyan venni, azt hiszem Very Happy

A teljes bejegyzés itt található: http://www.minionstimulus.com/apps/forums/topics/show/1783849-action-plan-

Namármost. Amennyiben regisztráltok vagy egyszerűen ellátogattok a MinionStimulus-ra, láthatjátok majd, mennyi rengeteg ötlet van fent. Egyik jobb, mint a másik. Amit pedig mi tehetünk, a következő:

Itt a nagyszerű alkalom, hogy olyasmiket tegyetek, amit eddig nem. Mivel kevesen vagyunk, és szanaszét szórva az ország különböző, távoli pontjain, így a valódi közös munka, a személyes találkozás lehetősége egy kicsikét nehézkes, mindazonáltal azok, akik egy városban vagy elég közel laknak egymáshoz, azok közösen is tehetnek dolgokat.

Nézzetek körül, van-e a lakóhelyeteken vagy a környéken valamilyen jótékonysági szervezet (pl. állatmenhely, hajléktalanszálló), amely önkéntesek segítségére szorul. Tudtok segíteni tartós élelmiszer, ruha adományozásával, állatmenhelyek esetében kutya-, macskatápot vihettek (egy-két konzervnek, egy csomag száraztápnak is nagyon örülnek, nem kell nagy költségekbe verni magatokat!), illetve a munkátokat is felajánlhatjátok. Én például még régebben felvettem a kapcsolatot a szegedi Tappancs Alapítvánnyal, egyszer egy örökbefogadó-napon segédkeztem nekik, de azóta nem, így most szentül elhatároztam, hogy a tavasszal újra megyek majd segíteni nekik. Ezen kívül a Szegedi Egyetemi Lelkészségnek van egy hajléktalanokat segítő szervezete (egy héten egyszer meleg teát és zsíros kenyeret osztanak a rászorulóknak), ez is úgy gondolom, egy nagyszerű alkalom arra, hogy segítsek.

És ott van még például a véradás. Ha elmúltatok 18 évesek (fiúk 16 év után adhatnak vért), figyeljétek a lakóhelyetek hirdetőoszlopain, tábláin elhelyezett felhívásokat és menjetek el vért adni! Életeket menthettek vele, ez egy hatalmas dolog.

Íme tehát néhány dolog újra, pontokba szedve:

– állatmenhelyek segítése önkéntes munkával, állateledel adományozásával
– hajléktalanszállók-, szervezetek segítése hasonlóképpen önkéntességgel vagy tartós élelmiszer/ruha adományozásával
– véradás
– figyeljétek a híradásokat és hirdetményeket, amelyek gyűjtésekről tájékoztatnak (pl. karácsony környékén játék/ruha/ételgyűjtés a rászorulóknak)


Mint azt a fentiek mutatják, nem az a cél, hogy minél többet áldozzunk az anyagi javainkból, és tudom, hogy jelenleg nincs is olyan helyzetben az ország, hogy ezt nagyon megtehetnénk. De az időtökkel, egy kis odafigyeléssel, mindig segíthettek.

Természetesen, ha valakinek van rá lehetősége, anyagilag is támogathatja a karitatív munkát. Mivel mi, magyar minionok egyelőre nem vagyunk elég szervezettek, és nem tudom, hogy valaha leszünk-e, ahhoz, hogy esetleg saját számlaszámunk legyen, arra gondoltam, hogy Misha kérésének megfelelően kéne cselekednünk. Misha hamarosan kiválasztja a Titkárt, ezek után pedig minden bizonnyal hamarosan elkészül a Minionstimulus saját bankszámlája, ahová aztán a lelkes minionok küldhetik a megtakarított kis pénzecskéjüket Wink Mint azt Misha írta, 5 dollár is sokat segíthet. Nem néztem még utána a külföldi és hazai bankok közti tranzakcióknak, de lehetséges, hogy ha innen (pl. az OTP vagy K&H banktól) küldenénk pénzösszeget, akkor a kezelési költség több lenne, mint maga az adomány, és így értelemszerűen nem érné meg nekünk. Viszont van egy másik lehetőség is, mégpedig az, hogy kiválasztunk közösen egy magyar jótékonysági szervezetet vagy Alapítványt (lesz majd erről szavazás, türelem), amelynek számlájára átutaljuk azt a bizonyos 5 dollárt/koponya, ami átszámítva a jelenlegi árfolyamon, kábé 920 HUF, de ne garasoskodjunk 80 forinton, szóval az összeg legyen 1000 HUF.

Amennyiben van egy kis kedvetek némi kutatómunkához (Sammy nyomdokaiba lépve Wink), kereshetnétek az interneten olyan, lehetőleg országos szervezeteket, amelyek szerte Magyarországon önkénteseket toboroznak, és linkeljétek be a honlapokat, hogy legyen miből válogatni!

Legyetek jók, vigyázzatok magatokra és segítsetek! Misha vezessen minket! Wink
Ölel mindenkit,
Nellas
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nellas
Megmentett szerencsés
avatar

Hozzászólások száma : 52
Registration date : 2009. Jan. 13.

TémanyitásTárgy: Re: Csatlakozz Te is!   Vas. Jan. 10, 2010 3:00 pm

A minionstimulus.com egyik szavazása arról szólt, hogy mi legyen 2010 első negyedévének témája. Az állatvédelem kapta a legtöbb szavazatot, így arra gondoltam, hogy nekünk is ezzel kéne foglalkoznunk, legalábbis erre helyezzük a hangsúlyt (vért adni így is, úgy lehet akármikor Wink ).

És akkor most előterjesztenék valamit: van nekem egy nagyon kedves barátnőm, aki Kecskeméten dolgozik segédoktatóként a Cerberos Kutyaiskolában. Foglalkoznak menhelyi kutyusokkal is, akiknek viselkedészavaraik vannak, és miután elvégezték a tanfolyamot, könnyebben lehet őket örökbe adni és új otthont találni nekik. Nagyszerű munkát végeznek, de mint minden hasonló szervezet, ők sem dúskálnak a pénzben. Azt mondták, mindennek örülnek, kutyaeledel, tálak, takarók, de a legjobban szerintem a pénznek vennék hasznát, mert abból azt tudnának venni, amiről tudják, hogy nekik a legnagyobb szükségük van rá. Például új kenneleket szeretnének majd építeni. Akármilyen összeg megteszi, 100 Ft-tól határ a csillagos ég Smile Szeretném megkérdezni, mit szólnátok, ha együttes erővel támogatnánk őket, azaz mindenki küldene a pénztárcájához mérten valamennyi pénzecskét nekik?

Természetesen várom a további ötleteket is (kiket lehetne támogatni és hogyan, gondolkodjatok elsősorban az állatvédelemben!), de azért gondoltam, hogy ezt beírom ide nektek, mert ez személyesen érint az ismeretség miatt.

Ezenkívül, ha valaki a következő hetekben, hónapokban elmegy önkénteskedni valamilyen menhelyre, örülnék, ha megosztaná velünk itt a fórumban a tapasztalatait! Sok sikert!

Mindenkit ölel,
Nellas
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nellas
Megmentett szerencsés
avatar

Hozzászólások száma : 52
Registration date : 2009. Jan. 13.

TémanyitásTárgy: Re: Csatlakozz Te is!   Hétf. Jan. 11, 2010 2:22 pm

Misha kiválasztotta a Kincstárnokot, @tracy_loo_who-t. Elég mókás a kapcsolatuk, a Chicago-i Conon Misha meghívta őt milkshake-ezni, és sokat beszélgettek. Erről a beszámolót Tracy LJ-én megtalálhatjátok, itt: http://tracy-loo-who.livejournal.com/103552.html#cutid1

Sok sikert az új Kincstárnoknak! Smile
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
sylvia
Nyavalygó áldozat
avatar

Hozzászólások száma : 31
Registration date : 2009. Nov. 13.

TémanyitásTárgy: Re: Csatlakozz Te is!   Kedd Jan. 12, 2010 8:27 pm

Sziasztok!

Most találtam meg ezt a fórumot és nagyon örülök neki. Nagy természetvédő és állatbarát vagyok. Egyik évben a győri állatmenhelynek (amikor sok talált kiskutyát helyeztek el náluk) sikerült eljuttatnom egy kis ajándékcsomagot, tele mindenféle harapnivalóval a kutyusoknak. Nagyon jó érzés volt segíteni nekik. Épp a héten jelentkeztem a Magyar Madártani Egyesülethez önkéntes munkára, de ha időm engedi nyáron szeretnék kilátodatni a Hortobágyi Madárkórházba, állítólag ott is lehet önkéntes munkát vállalni. Akit érdekel a Magyar Madártani Egyesület itt utánna olvashat: http://mme.hu/ A Hortobágyi Madárkorházról itt lehet olvasni: http://web.axelero.hu/pusztadr/ Érdemes beleolvasni, mert sok érdekes dolgot lehet megtudni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nellas
Megmentett szerencsés
avatar

Hozzászólások száma : 52
Registration date : 2009. Jan. 13.

TémanyitásTárgy: Re: Csatlakozz Te is!   Kedd Jan. 12, 2010 11:44 pm

sylvia írta:
Sziasztok!

Most találtam meg ezt a fórumot és nagyon örülök neki. Nagy természetvédő és állatbarát vagyok. Egyik évben a győri állatmenhelynek (amikor sok talált kiskutyát helyeztek el náluk) sikerült eljuttatnom egy kis ajándékcsomagot, tele mindenféle harapnivalóval a kutyusoknak. Nagyon jó érzés volt segíteni nekik. Épp a héten jelentkeztem a Magyar Madártani Egyesülethez önkéntes munkára, de ha időm engedi nyáron szeretnék kilátodatni a Hortobágyi Madárkórházba, állítólag ott is lehet önkéntes munkát vállalni. Akit érdekel a Magyar Madártani Egyesület itt utánna olvashat: http://mme.hu/ A Hortobágyi Madárkorházról itt lehet olvasni: http://web.axelero.hu/pusztadr/ Érdemes beleolvasni, mert sok érdekes dolgot lehet megtudni.

Szia, Sylvia!

Ez nagyszerű! Örülök, hogy itt vagy, és sok sikert kívánok az önkéntességhez! Köszi a linkeket, igazán hasznosak. Remélem, más is kedvet kap ehhez, vagy más hasonló munkához.

Remélem, lassacskán beindul itt az élet! Smile
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
sylvia
Nyavalygó áldozat
avatar

Hozzászólások száma : 31
Registration date : 2009. Nov. 13.

TémanyitásTárgy: Re: Csatlakozz Te is!   Szer. Jan. 13, 2010 1:24 am

Örülnék neki, ha fellendülne itt az élet, mert szerintem nagyon hasznos dolgokat akartok itt megvalósítani, jó lenne ha összejönne.
Eddig is szimpatikus volt Misha (Cas), de most óriásit nőtt a szemembe, tetszik a felfogása és az hogy tesz is valamit érte (igazi angyal) Smile
Van még egy nagyon jó oldal amit érdemes megnézni: http://www.wwf.hu/
Itt is lehet önkéntes munkát vállalni, vagy akár jelképesen védett állatot örökbe fogadni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nellas
Megmentett szerencsés
avatar

Hozzászólások száma : 52
Registration date : 2009. Jan. 13.

TémanyitásTárgy: Re: Csatlakozz Te is!   Csüt. Jan. 14, 2010 2:27 pm

Földrengés Haitin - Segíts a földrengés áldozatain!

Misha a twitterén kérte minionjait, hogy adományaikkal segítsék az UNICEF munkáját a katasztrófa sújtotta országban. Létrehozott egy aloldalt a UNICEF honlapján, ahonnan közvetlen módon lehet pénzbeli adományokat küldeni online átutalással: http://inside.unicefusa.org/site/TR/Events/PersFundraisingWrapper?pg=fund&fr_id=1090&pxfid=13831

Én azt tanácsolom a magyar minionoknak, hogy amennyiben módjukban áll egy kisebb összeget adományozni, azt tegyék a magyar UNICEF-en keresztül. Itt olvashattok a földrengésről és a szervezet munkájáról.

A számlaszám a következő: 11705008-20123725
A közlemény rovatba írjátok be: Haiti

Higgyétek el, minden forint számít! A honlapon megtalálható, mennyit is ér egy-egy adomány:
20 Ft = egy zacskó rehidráló só, mely megakadályozza a kiszáradást.
100 Ft = 50 db vízfertőtlenítő tabletta, amely 200 liter iható ivóvizet biztosít
500 Ft = egy meleg gyapjú takaró
1000 Ft = 3 darab 10 literes műanyag tartály ivóvíz tárolására
3000 Ft = 20 csomag magas protein tartalmú keksz, melyet katasztrófa helyzetekre fejlesztettek ki súlyosan alultáplált gyermekek ellátására
10000 Ft = 5 darab 20 négyzetméteres ponyva, mely segítségével több család ideiglenes elhelyezését lehet biztosítani.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nellas
Megmentett szerencsés
avatar

Hozzászólások száma : 52
Registration date : 2009. Jan. 13.

TémanyitásTárgy: Re: Csatlakozz Te is!   Pént. Jan. 15, 2010 3:08 pm

Friss hírek!

Az amerikai UNICEF honlapon keresztül több, mint 17.000 dollárnyi adomány fojt már be a minionok részéről! Ez csodálatos! Very Happy Felfigyelt a dologra a LJ is, itt olvashattok erről: http://news.livejournal.com/121194.html

Közben a híradásokból értesülhetünk a Haiti-i helyzetről, ami sajnos még mindig szörnyű. Az utak járhatatlansága miatt a nemzetközi segélyek, adományok nem jutnak el a rászorulókhoz a repülőterekről, továbbra sincs tiszta ivóvíz, és még mindig ezrek vannak a romok alatt. A halálos áldozatok száma elérheti a 100.000-et is.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
sylvia
Nyavalygó áldozat
avatar

Hozzászólások száma : 31
Registration date : 2009. Nov. 13.

TémanyitásTárgy: Re: Csatlakozz Te is!   Vas. Jan. 17, 2010 10:16 pm

Borzasztó ez a Haiti helyzet, ilyenkor tudja meg az ember, hogy a természettel nem lehet szembeszállni, csodás dolgokat képes teremteni, de néha szörnyű módon vissza veszi.
Jövőhéten küldök levelet a Supernatural stábjának, és persze külön Mishának is írok, megemlítem neki ezt a fórumot mindenképpen.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nellas
Megmentett szerencsés
avatar

Hozzászólások száma : 52
Registration date : 2009. Jan. 13.

TémanyitásTárgy: Re: Csatlakozz Te is!   Csüt. Jan. 21, 2010 10:32 pm

sylvia írta:

Jövőhéten küldök levelet a Supernatural stábjának, és persze külön Mishának is írok, megemlítem neki ezt a fórumot mindenképpen.

*pislog* Komolyan? Ó, írd meg neki, hogy üdvözlöm, és hogy mi itt nagyon szeretjük ám őt Very Happy Esetleg, ha gondolod, berakhatnád ide is, mit írsz nekik Smile Aztán, ha válaszolnak, azt is Very Happy
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
sylvia
Nyavalygó áldozat
avatar

Hozzászólások száma : 31
Registration date : 2009. Nov. 13.

TémanyitásTárgy: Re: Csatlakozz Te is!   Csüt. Jan. 21, 2010 10:57 pm

Remélem eljut hozzájuk a levél, reménykedem abban is hogy válaszolni fognak, persze rákérdezek arra is, hogy nem akarnak e kis országunkba eljönni, azt tudom, hogy tavasszal és nyáron jönnek Spanyolba, Rómába és Németországba. Persze azt is leírom, hogy itt is van ám rajongótábor, nem is kicsi. Smile
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Fanny Winchester
Mrs Dean Winchester
avatar

Hozzászólások száma : 855
Age : 27
Registration date : 2008. Sep. 19.

TémanyitásTárgy: Re: Csatlakozz Te is!   Pént. Jan. 22, 2010 8:52 pm

sylvia írta:
Remélem eljut hozzájuk a levél, reménykedem abban is hogy válaszolni fognak, persze rákérdezek arra is, hogy nem akarnak e kis országunkba eljönni, azt tudom, hogy tavasszal és nyáron jönnek Spanyolba, Rómába és Németországba. Persze azt is leírom, hogy itt is van ám rajongótábor, nem is kicsi. Smile

Nagy valószínűséggel nem fognak visszaírni, senkinek sem szoktak, mert nagyon-nagyon elfoglaltak a forgatás miatt (bocsi, nem kiábrándításnak szántam), de ha szerencséd van, akkor aláírást azt kapsz tőlük Very Happy
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://jensen-online.org
sylvia
Nyavalygó áldozat
avatar

Hozzászólások száma : 31
Registration date : 2009. Nov. 13.

TémanyitásTárgy: Re: Csatlakozz Te is!   Pént. Jan. 22, 2010 9:48 pm

Fanny Winchester írta:


Nagy valószínűséggel nem fognak visszaírni, senkinek sem szoktak, mert nagyon-nagyon elfoglaltak a forgatás miatt (bocsi, nem kiábrándításnak szántam), de ha szerencséd van, akkor aláírást azt kapsz tőlük Very Happy


Van egy ismerősöm akinek írtak vissza, ezért merek én is próbálkozni. Amúgy nagyon lelkes tudok ám lenni, úgyhogy nem tudsz kiábrándítani. Smile
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Fanny Winchester
Mrs Dean Winchester
avatar

Hozzászólások száma : 855
Age : 27
Registration date : 2008. Sep. 19.

TémanyitásTárgy: Re: Csatlakozz Te is!   Szomb. Jan. 23, 2010 12:58 am

sylvia írta:
Fanny Winchester írta:


Nagy valószínűséggel nem fognak visszaírni, senkinek sem szoktak, mert nagyon-nagyon elfoglaltak a forgatás miatt (bocsi, nem kiábrándításnak szántam), de ha szerencséd van, akkor aláírást azt kapsz tőlük Very Happy


Van egy ismerősöm akinek írtak vissza, ezért merek én is próbálkozni. Amúgy nagyon lelkes tudok ám lenni, úgyhogy nem tudsz kiábrándítani. Smile

Hát, egy kalappal! Meg várjuk majd, hogy mit kapsz vissza! Wink
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://jensen-online.org
Nellas
Megmentett szerencsés
avatar

Hozzászólások száma : 52
Registration date : 2009. Jan. 13.

TémanyitásTárgy: Re: Csatlakozz Te is!   Vas. Jan. 24, 2010 1:43 pm

Megnyílt a MinionStimulus online boltja, ahol különböző mintákkal ellátott pólókat, bögréket és egyéb ajándéktárgyakat lehet rendelni. Termékenkét 2 dollár természetesen itt is különböző jótékonysági célokra megy. Arra gondoltam, hogy ha lenne rá érdeklődés, akkor a postaköltséget kisebbítendő, esetleg többen rendelhetnénk dolgokat, elvégre mégis csak az USA-ból jönne a csomag.

Nem vagyok járatos a külföldről való rendelésben, és meg fogom kérdezni Lisáékat a MinionStimuluson, hogy náluk hogy menne ez. Ha valaki rendelt már külföldről, az megoszthatná tapasztalatait velünk itt Smile
Egyébként pedig az országon belül meg csak eljutna mindenkihez, amit megrendelt, és ami a nagy közös csomagban érkezik Smile
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
sylvia
Nyavalygó áldozat
avatar

Hozzászólások száma : 31
Registration date : 2009. Nov. 13.

TémanyitásTárgy: Re: Csatlakozz Te is!   Hétf. Jan. 25, 2010 8:07 am

Nellas írta:
Megnyílt a MinionStimulus online boltja, ahol különböző mintákkal ellátott pólókat, bögréket és egyéb ajándéktárgyakat lehet rendelni. Termékenkét 2 dollár természetesen itt is különböző jótékonysági célokra megy. Arra gondoltam, hogy ha lenne rá érdeklődés, akkor a postaköltséget kisebbítendő, esetleg többen rendelhetnénk dolgokat, elvégre mégis csak az USA-ból jönne a csomag.

Nem vagyok járatos a külföldről való rendelésben, és meg fogom kérdezni Lisáékat a MinionStimuluson, hogy náluk hogy menne ez. Ha valaki rendelt már külföldről, az megoszthatná tapasztalatait velünk itt Smile
Egyébként pedig az országon belül meg csak eljutna mindenkihez, amit megrendelt, és ami a nagy közös csomagban érkezik Smile

Ez nagyon jó, engem érdekel a póló mindenképpen, csak még nem tudtam eldönteni, hogy melyik. Smile
Még rendelni nem rendeltem az USA-ból, de már cuccot hoztak nekem. Ha nem lesz sok megrendelés lehet hogy el tudom intézni, hogy odakint megrendelik nekem és eljuttatják hozzám. Csak akkor majd meg kell beszélni, hogy kinek mi kell.Fanny Winchester írta:
Hát, egy kalappal! Meg várjuk majd, hogy mit kapsz vissza!

Köszi!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nellas
Megmentett szerencsés
avatar

Hozzászólások száma : 52
Registration date : 2009. Jan. 13.

TémanyitásTárgy: Re: Csatlakozz Te is!   Hétf. Jan. 25, 2010 12:17 pm

sylvia írta:

Ez nagyon jó, engem érdekel a póló mindenképpen, csak még nem tudtam eldönteni, hogy melyik. Smile
Még rendelni nem rendeltem az USA-ból, de már cuccot hoztak nekem. Ha nem lesz sok megrendelés lehet hogy el tudom intézni, hogy odakint megrendelik nekem és eljuttatják hozzám. Csak akkor majd meg kell beszélni, hogy kinek mi kell.

Köszi, ez kedves tőled, de úgy látom, elég sok rendelés lesz a végén, és nem akarom ilyesmivel terhelni az ismerősödet/rokonodat Smile Funny elvileg majd jön és mond valamit nekünk a rendelés menetéről Smile Ha sokan rendelünk, akkor a postaköltséggel együtt is meg fogja érni a dolog.

Egyébként érdemes minden nap, sőt naponta többször is visszanézni a bolt oldalára, mert egy csomó változás volt tegnap óta, és lettek új termékek is Wink
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Fanny Winchester
Mrs Dean Winchester
avatar

Hozzászólások száma : 855
Age : 27
Registration date : 2008. Sep. 19.

TémanyitásTárgy: Re: Csatlakozz Te is!   Hétf. Jan. 25, 2010 11:38 pm

Nellas írta:
sylvia írta:

Ez nagyon jó, engem érdekel a póló mindenképpen, csak még nem tudtam eldönteni, hogy melyik. Smile
Még rendelni nem rendeltem az USA-ból, de már cuccot hoztak nekem. Ha nem lesz sok megrendelés lehet hogy el tudom intézni, hogy odakint megrendelik nekem és eljuttatják hozzám. Csak akkor majd meg kell beszélni, hogy kinek mi kell.

Köszi, ez kedves tőled, de úgy látom, elég sok rendelés lesz a végén, és nem akarom ilyesmivel terhelni az ismerősödet/rokonodat Smile Funny elvileg majd jön és mond valamit nekünk a rendelés menetéről Smile Ha sokan rendelünk, akkor a postaköltséggel együtt is meg fogja érni a dolog.

Egyébként érdemes minden nap, sőt naponta többször is visszanézni a bolt oldalára, mert egy csomó változás volt tegnap óta, és lettek új termékek is Wink

Mondjam akkor a rendelést, hogy én hogyan gondoltam?

Szóval, mivel van a családban PayPal számla, és sokat rendeltünk már vele, ezért tudom, hogy megbízható dolog, és a használata olyan egyszerű, mint az 1x1.
Úgy gondoltam, hogy lehetne ezzel fizetni, főleg, hogy külföldre kéne utalni. Azért is jó, mert nem számol fel sok összeget a tranzakciónál; azt hiszem csak annyit, amennyi szükséges a HUF átváltásához a fizetni kívánt valutába.

Hogy lehetne megoldani mégis? Esetleg úgy, hogy vagy összegyűjtjük egy összegbe az összes rendelés árát, vagy mindenki utal nekem egyesével, külön-külön. Mindegy, a lényeg, hogy aztán én utalok PayPalról a külföldi számlára - azaz kifizetem az összeget.

Külföldről is sokat rendeltem már, Amerikából is (lásd 3. és 4. évad DVD-m Very Happy), és meg kell hogy mondjam, onnan a legdurvább a postaköltség - meglehetősen sok. De érdemes kötni rá biztosítást, főleg ha sokan rendelünk sok mindent; az már nagyon nagy érték.
Azt hiszem, hogy erre nem kell vámot fizetni itthon, csak bizonyos érték fölött (30-40.000 fölött talán, de ebben nem vagyok biztos. Utána tudok kérdezni, ha szükséges).

Mire vagytok még kíváncsiak?

Én így tudok segíteni, ha elfogadjátok Wink
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://jensen-online.org
Rach
Megmentett szerencsés
avatar

Hozzászólások száma : 76
Age : 33
Tartózkodási hely : Még mindig Jensen combján :P
Registration date : 2009. Aug. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Csatlakozz Te is!   Kedd Jan. 26, 2010 1:22 am

sylvia írta:
Remélem eljut hozzájuk a levél, reménykedem abban is hogy válaszolni fognak, persze rákérdezek arra is, hogy nem akarnak e kis országunkba eljönni, azt tudom, hogy tavasszal és nyáron jönnek Spanyolba, Rómába és Németországba. Persze azt is leírom, hogy itt is van ám rajongótábor, nem is kicsi. Smile

Drukkolok, hogy válaszoljanak! Smile
Misha egyébként elég jól tájékozott, tudja Magyarország fővárosát. Tavaly barátnőm meg is hívta Pestre Very Happy

Amúgy tök jó ez a jótékonykodás. Misha nagyon tud. Very Happy
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://rach-lin-ackles.livejournal.com/
Nellas
Megmentett szerencsés
avatar

Hozzászólások száma : 52
Registration date : 2009. Jan. 13.

TémanyitásTárgy: Re: Csatlakozz Te is!   Kedd Jan. 26, 2010 3:02 pm

Fanny Winchester írta:

Mondjam akkor a rendelést, hogy én hogyan gondoltam?

Szóval, mivel van a családban PayPal számla, és sokat rendeltünk már vele, ezért tudom, hogy megbízható dolog, és a használata olyan egyszerű, mint az 1x1.
Úgy gondoltam, hogy lehetne ezzel fizetni, főleg, hogy külföldre kéne utalni. Azért is jó, mert nem számol fel sok összeget a tranzakciónál; azt hiszem csak annyit, amennyi szükséges a HUF átváltásához a fizetni kívánt valutába.

Hogy lehetne megoldani mégis? Esetleg úgy, hogy vagy összegyűjtjük egy összegbe az összes rendelés árát, vagy mindenki utal nekem egyesével, külön-külön. Mindegy, a lényeg, hogy aztán én utalok PayPalról a külföldi számlára - azaz kifizetem az összeget.

Külföldről is sokat rendeltem már, Amerikából is (lásd 3. és 4. évad DVD-m Very Happy), és meg kell hogy mondjam, onnan a legdurvább a postaköltség - meglehetősen sok. De érdemes kötni rá biztosítást, főleg ha sokan rendelünk sok mindent; az már nagyon nagy érték.
Azt hiszem, hogy erre nem kell vámot fizetni itthon, csak bizonyos érték fölött (30-40.000 fölött talán, de ebben nem vagyok biztos. Utána tudok kérdezni, ha szükséges).

Mire vagytok még kíváncsiak?

Én így tudok segíteni, ha elfogadjátok Wink

Köszi az infókat!

Én arra szavazok személy szerint, hogy amikor eljön az idő (Very Happy), akkor mindenki szépen elutalgatja neked a kis pénzecskéjét, aztán te intézed a további fizetést. Ki kéne deríteni, hogy a CafePress honnan szállít, Amerikából vagy UK-ból.

Nagyon-nagyon jó, hogy vagy nekünk! *ölel* Smile
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
sylvia
Nyavalygó áldozat
avatar

Hozzászólások száma : 31
Registration date : 2009. Nov. 13.

TémanyitásTárgy: Re: Csatlakozz Te is!   Kedd Jan. 26, 2010 6:44 pm

Rach írta:

Drukkolok, hogy válaszoljanak! Smile
Misha egyébként elég jól tájékozott, tudja Magyarország fővárosát. Tavaly barátnőm meg is hívta Pestre Very Happy

Amúgy tök jó ez a jótékonykodás. Misha nagyon tud. Very Happy

Köszi szépen! Smile
Igen, nekem nagyot nőt a szemembe ezzel a jótékonykodással. Még hab a tortán, hogy tudja Magyarország fővárosát. Very Happy I love you

Fanny Winchester írta:
Én így tudok segíteni, ha elfogadjátok

Köszi szépen!
Szerintem nagyon jó ez a rendelés ötlet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nellas
Megmentett szerencsés
avatar

Hozzászólások száma : 52
Registration date : 2009. Jan. 13.

TémanyitásTárgy: Re: Csatlakozz Te is!   Szer. Jan. 27, 2010 12:55 pm

Kiderült, az USA-ból érkeznének a dolgok.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nellas
Megmentett szerencsés
avatar

Hozzászólások száma : 52
Registration date : 2009. Jan. 13.

TémanyitásTárgy: Re: Csatlakozz Te is!   Szer. Feb. 03, 2010 4:41 pm

Nyílt egy másik bolt is, itt csak pólókat/pulcsikat/ingeket lehet rendelni, és azt írták a Minionstimuluson, hogy az innen való rendelés elég húzós, ha nem az USA-ban laksz. De azért nézzetek be ide is, ha van kedvetek:

Minionstimulus T-Shirt Shop
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
sylvia
Nyavalygó áldozat
avatar

Hozzászólások száma : 31
Registration date : 2009. Nov. 13.

TémanyitásTárgy: Re: Csatlakozz Te is!   Vas. Feb. 07, 2010 1:05 am

Szeretnék nektek bemutatni egy állatotthont és egy játékra hívni benneteket.
Az állatotthon címe: http://noeallatotthon.hu/index.php
Nagyon sok állatot befogadnak, nem csak kutyákat, macskákat.
Van náluk a strucctól kezdve a kecskén át a rókáig minden féle állat.
Van nekik egy hazánkban egyedülálló kezdeményezés a MiniMenhely projekt, melynek célja a sintértelepekre került, altatásra ítélt, megkínzott állatok szervezett mentése, rehabilitációja és új gazdához juttatása.
Ezen kívül sok kutya fajta mentésben és egyébb állatmentésben is részt vesznek.
Aki nem tud örökbe fogadni állatot (pl:nem tudja hol elhelyezni) akkor virtuálisan is örökbe fogadhatja, ezzel lehet támogatni az ellátását a kiválasztott állatnak.
A játék pedig a következő:
Van egy honlap, ahol különböző játékokat lehet játszani (GPS-el vagy a nélkül), ami főleg a tanulni vágyó embereknek jó időtöltés. http://gpsgames.hu/
Itt indult el ez a játék, az állatbarát embereknek, nem nehéz, csak figyelni kell az állatmenhely honlapját és ott megtalálod a választ, vagy felkeresed az állatothont.
http://gpsgames.hu/noecaching/
Ha valakinek felkeltette az érdeklődését, annak nagyon jó játékot kívánok!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nellas
Megmentett szerencsés
avatar

Hozzászólások száma : 52
Registration date : 2009. Jan. 13.

TémanyitásTárgy: Re: Csatlakozz Te is!   Csüt. Feb. 11, 2010 9:37 pm

Sylvia, köszi szépen az infókat! Very Happy (A játékot pedig ki fogom próbálni, amint lesz egy kis időm Wink )
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nellas
Megmentett szerencsés
avatar

Hozzászólások száma : 52
Registration date : 2009. Jan. 13.

TémanyitásTárgy: Re: Csatlakozz Te is!   Vas. Aug. 22, 2010 6:50 pm

Sziasztok!

A főoldalon felvetődött, hogy mi is csinálhatnánk ilyen random act-eket, azaz valami jótékonykodást, mint ahogy azt ezen a videón is láthatjátok:

https://www.youtube.com/watch?v=hfLrCmm1ej8

Az én személyes javaslatom a következő: mivel valószínűleg nem tudnánk mindannyian egy helyre összejönni egy akció erejéig, így inkább egy napot kéne kijelölni, amikor aztán mindenki, ahol éppen van, tesz valami jót. Akár azt is megszavazhatjuk, hogy mi legyen ez a dolog, de én abban is benne vagyok, hogy ki-ki a saját ötletét valósítsa meg.

Ötletek:
- kutya/macskakaja a legközelebbi állatmenhelynek
- ha nagyobb városban laktok és van kedvetek hozzá, kis csomag összeállítása egy hajléktalan számára (konzerv, kenyér, üdítő, szappan, stb)
- lehet akár virágot is osztani, mint a videóban, szerintem az szép gesztus ^^

Várom a ti ötleteiteket is, és jelöljünk ki egy napot! Mondjuk szeptemberben, vagy akár még ebben a hónapban is lehet, ha gyorsak vagytok.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Luna
Nyavalygó áldozat
avatar

Hozzászólások száma : 8
Age : 27
Tartózkodási hely : Szombathely
Registration date : 2010. Aug. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Csatlakozz Te is!   Vas. Aug. 22, 2010 7:34 pm

Helló!

Ez gyors volt, örülnék, ha tényleg összejönne valami. Smile

Én inkább a szeptemberre szavaznék, úgyis már csak másfél hét van hátra ebből a hónapból.
Az ötletek közül mindegyik tetszik, bár mifelénk a hajléktalanok többsége elküld a fenébe, ha nem pénzt akarok neki adni, de azért megpróbálni érdemes. Az állatmenhelyes dologban is benne lennék, meg még keresnék valami olyan lehetőséget, ahol gyerekeknek lehet adományozni, vagy ilyesmi.

Egyéb ötletem jelenleg nincs, nem vagyok valami kreatív ma Embarassed de ősztől amúgy is tervezem, hogy valamelyik segélyszervezetnél önkénteskedni fogok, szóval akkor majd talán okosabb leszek ilyen ügyben.

Ööö, tudom, hogy most ezzel aztán marha sokat segítettem, de nem vagyok egy nagy szervezőtehetség, és ötleteim sem nagyon vannak, de azért majd igyekszem. Embarassed
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nellas
Megmentett szerencsés
avatar

Hozzászólások száma : 52
Registration date : 2009. Jan. 13.

TémanyitásTárgy: Re: Csatlakozz Te is!   Vas. Aug. 22, 2010 9:41 pm

Ne butáskodj, Luna, nagyon jó hogy jöttél és elmondtad, mit gondolsz Smile Én is a szeptemberre szavazok inkább, ha a többieknek is megfelel Smile
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Luna
Nyavalygó áldozat
avatar

Hozzászólások száma : 8
Age : 27
Tartózkodási hely : Szombathely
Registration date : 2010. Aug. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Csatlakozz Te is!   Hétf. Aug. 23, 2010 2:05 pm

Remélem, nem csak ketten leszünk, hanem a többi érdeklődő is idetalál majd.
Illetve már most előzetesen mondom, hogy velem van +1 fő, aki nem minion, de Mishát szereti, és tuti benne lenne egy ilyen akcióban - max az én pénzemből, de legalább nem lennék egyedül Very Happy
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Madam
Nyavalygó áldozat
avatar

Hozzászólások száma : 22
Registration date : 2010. Jan. 06.

TémanyitásTárgy: Re: Csatlakozz Te is!   Hétf. Aug. 23, 2010 11:18 pm

Gyerekek, ez valami olyasmi amit mindünknek meg kéne tennie. Misha olyat tesz amit nem sokat, önzetlenül segít. Mikor látom ezt a videót, hogy az istenért is, van még jó ebben a világban, melegség járja át a szívemet.

Szeptember jó lenne. Felvetném ötletnek azt is, hogy mi is csináljunk gyerekeknek programot. Utcán rajzolás, festés. Játszótér felújítás( az elkopott játékokat újra festeni, az adott teret újra füvesíteni, kivágni a dzsumbujt.) Adományozhatnánk kinőtt ruhákat, játékokat amiket hajléktalan szállókra, szegények megsegítésére létrehozott szervezetekhez, vagy akár templomba is vihetnénk. Tegyünk mi is jót emberek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Luna
Nyavalygó áldozat
avatar

Hozzászólások száma : 8
Age : 27
Tartózkodási hely : Szombathely
Registration date : 2010. Aug. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Csatlakozz Te is!   Kedd Aug. 24, 2010 2:21 pm

Ez a játszótérfelújítós dolog tetszik, a gyerekprogramokhoz több embert kéne összeszedni szerintem, meg azért ahhoz nagyobb szervezetség kéne, nem? Viszont esetleg ha valaki tud a környékén óvodát, esetleg oda lehetne rajzeszközöket ajándékba vinni - ha szükségük van rá. Ruhát a mi családunk rendszeresen adományoz, itt van mellettünk a Máltai szeretetszolgálat épülete, ők mindig szívesen fogadják az ilyen dolgokat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Madam
Nyavalygó áldozat
avatar

Hozzászólások száma : 22
Registration date : 2010. Jan. 06.

TémanyitásTárgy: Re: Csatlakozz Te is!   Kedd Aug. 24, 2010 2:58 pm

Nah, örülök hogy termékeny talajra hullnak gondolatunk magvai. Én ismerek nem is egy olyan játszóteret, amit föllehetne újítani, itt Pécsett. Sőt, több óvodát is. Smile
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nellas
Megmentett szerencsés
avatar

Hozzászólások száma : 52
Registration date : 2009. Jan. 13.

TémanyitásTárgy: Re: Csatlakozz Te is!   Kedd Aug. 24, 2010 9:38 pm

Ez mind nagyszerű ötlet! Fel lehetne keresni egy-egy óvodát, és megkérdezni, mire lenne a legnagyobb szükségük, esetleg milyen játékaik vagy foglalkoztatókönyveik használódtak el, stb, amit viszonylag kisebb összegből is pótolhatnánk. Talán a játszótér-rendbehozatal egy kicsit problémásabb, ahhoz mindenféle engedélyeket kéne szerezni, bár ez elég nagy marhaság, mivel jótékonyságból tennénk. De amúgy jó ötlet ez is (legfeljebb este, mikor senki sem figyel, kilopózunk és lefestjük a mászókát Very Happy)

Hajrá, hajrá! Jelöljük ki a napot, és akkor kirakhatom a főoldalra az időpontot, hogy már jó előre mindenki tudjon készülni! Ha lehet egy kérésem, akkor inkább nem hétvégi napra szavaznék...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Luna
Nyavalygó áldozat
avatar

Hozzászólások száma : 8
Age : 27
Tartózkodási hely : Szombathely
Registration date : 2010. Aug. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Csatlakozz Te is!   Kedd Aug. 24, 2010 9:58 pm

Engem sem zavarna, ha hétköznap lenne, viszont egyelőre nem tudnék még semmit megszavazni, ugyanis fogalmam sincs, mikor mit fogok csinálni. (néha suli, néha munka) De ha kijelöltök egy napot, megpróbálom elérni, hogy szabad legyek.
De tényleg jó lenne valami hírbe kitenni, hátha akkor mások érdeklődését is felkeltené a dolog.
És akkor hogy lesz, kiválasztunk egyféle tevékenységet és mindenki azt csinálja a saját lakhelyén, vagy mindenki aldöntheti, hogy mit szeretne? Bocsánat, ha hülye kérdés...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Pulpycandyfloss
Nyavalygó áldozat
avatar

Hozzászólások száma : 3
Tartózkodási hely : Budapest
Registration date : 2010. Apr. 18.

TémanyitásTárgy: Re: Csatlakozz Te is!   Kedd Aug. 24, 2010 10:48 pm

Nellas nekem nagyon tetszik a kezdeményezés! (L)

Öm, én is gondolkodtam az ötleteken, és végignéztem a videót is kétszer, töprengtem, hogy mit lehetne megoldani.
Támogatom a kutyamenhely-látogatást! Én jártam már az Elek-Ágh Állatmenhelyen, ahol nagyon szívesen várnak bármilyen jellegű segítséget, de már a puszta látogatásnak is örülnek - hát még a kutyák Smile
Még jobban támogatom a parkban festést Smile Akár lehetne a kicsiknek arcfestést is szervezni, bármit, ami leköti a figyelmüket ^-^ és kreativitásukat.
A virágadás is nagyon szép gesztus, bár legtöbben furcsaságot vélnek felfedezni benne- valahogy ilyenek a pestiek.
Nem tudom, a könyvadományozásra is voksolnék. Igaz, nem minden tankkönyvemtől szabadulnék meg egyelőre, de szerintem akár ezt is meglehetne valahol tenni, de nem tudom, kinek adhatnám.. Valamint ruhát mi is szoktunk leadni.

Uhh, hétköznap, szeptemberben? Nekem nem biztos, hogy megoldható, mert tanuló vagyok <.< Viszont azt megkérdezhetem, hogy ez helyileg hol lenne? Smile Olvastam Nellas, hogy kiírsz egy dátumot ^-^.
Mindenesetre ötletelésben szívesen segítek, de szeretnék valahogy el is menni <3 És jut eszembe, ha esetleg rendezvényt szeretnénk gyerekeknek, elég mondjuk akár tényleg a festésre gondolni, vagy ilyesmi, akár arcfestésre, erre viszont reklám kell. Nem tudom, még... nem ígérek semmit, de megkérdezem az ismerősömet hátha tud nekem ebben segíteni, mit hogy kell tenni ^-^
Remélem, tudtam segíteni...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://pulpycandyfloss.deviantart.com/
Luna
Nyavalygó áldozat
avatar

Hozzászólások száma : 8
Age : 27
Tartózkodási hely : Szombathely
Registration date : 2010. Aug. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Csatlakozz Te is!   Kedd Aug. 24, 2010 11:35 pm

És ha mondjuk egy pénteki nap lenne?

Amúgy asszem arról van szó, hogy csak az időpont közös, a helyszín mindenkinek a saját lakhelye. Persze, ha többen laknak egy városban, az csak jó Smile

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nellas
Megmentett szerencsés
avatar

Hozzászólások száma : 52
Registration date : 2009. Jan. 13.

TémanyitásTárgy: Re: Csatlakozz Te is!   Szer. Aug. 25, 2010 10:24 am

És mit szólnátok több naphoz? Csütörtök-péntek-szombat? Ebből valamelyik nap biztos jó lesz mindenkinek, annak is, aki inkább a hétvégét és annak is, aki a hétköznapot választja Smile
Például: szeptember 16-17-18. Ez még elég távol van ahhoz, hogy mindenki felmérje a lehetőségeket, és kitalálja, mit tenne a legszívesebben.

Igen, mindenki ott csináljon valamit, ahol lakik! Nem kell utazgatni, mindenhol elkél a segítség. Mindenesetre amikor majd kiírom hírbe a dolgot, megkérem a kommentelőket, hogy lehetőség szerint írják meg azt, hogy ki hol lakik, így azok, akik egy helyen élnek (Pesten pl), össze tudnak fogni és közösen szervezkedni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Luna
Nyavalygó áldozat
avatar

Hozzászólások száma : 8
Age : 27
Tartózkodási hely : Szombathely
Registration date : 2010. Aug. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Csatlakozz Te is!   Szer. Aug. 25, 2010 2:11 pm

Nekem megfelel a háromnapos megoldás, de most szólt az egyik barátnőm, aki nekem segítene, hogy azon a hétvégén nem lesz itthon. Szóval nagy kérés lenne, hogy egy héttel arrébbtoljuk? Embarassed Mert ő is nagyon szeretne benne lenni...

Jaj, úgy örülök, hogy alakulnak a dolgok^^
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Pulpycandyfloss
Nyavalygó áldozat
avatar

Hozzászólások száma : 3
Tartózkodási hely : Budapest
Registration date : 2010. Apr. 18.

TémanyitásTárgy: Re: Csatlakozz Te is!   Csüt. Aug. 26, 2010 6:46 pm

Nekem is tetszik ez a háromnapos megoldás, így mindenképpen időt lehet rá szakítani.

Kedves pestieknek!
Kicsit utánajártam a dolgoknak, és a most megrendezésre kerülő @RC kiállításon (szeptember 2-22-ig) lesz lehetőség leadni gyerek és ifjúsági könyve(ke)t, amellyel megsegítik a szegény családokat.


Valamint érdemes külön az "Olvassunk együtt!" honlapra is bekukkantani, amely az akció létrehozója Smile
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://pulpycandyfloss.deviantart.com/
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Csatlakozz Te is!   

Vissza az elejére Go down
 
Csatlakozz Te is!
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
SUPERNATURALfan Fórum :: Minden más :: MIHUMI (Misha's Hungarian Minions)-
Ugrás: